Szép lány...

 2012.10.03. 22:14

A szép lányoktól nem nehéz szerelmes hangulatba kerülni...Legyen ezért is ez az első bejegyzésem címe ebben a blogban, ahova akkor posztolgatok majd, ha szerelmes hangulatba kerülök, és épp írhatnékom támad :) Így történt ez ma is vezetés közben...bár nem láttam szép lányt, de elég volt hozzá  az is, hogy Dolores O'Riordan róla énekeljen..és valljuk meg, ebben a klipben épp ő sem egy csúnya lány. Jól áll neki a hosszú barna haj, nem? :) És a dalszövegtől és a tetkós képtől 3:01-nél joggal merül fel a kérdés: Dolores leszbikus? írjátok meg kommentbe, ha tudtok erről valamit! vagy csak azt, hogy hogy tetszik ez a dal...nekem nagyon! ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://loveaholic.blog.hu/api/trackback/id/tr804818825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

loveaholic 2012.10.15. 12:18:32

Akik a kérdésre várnak választ: a múltkor rákerestem Dolores-re wiki-n, de sajnos most már nem találom az oldalt. mindenesetre abból elég egyértelműen az jött le, hogy Dolores nem leszbikus, férje van, miegymás. Persze ezt csak ő maga tudná megmondani, vagyis a biztos válasz maradjon talány :)
süti beállítások módosítása